El Blog

Calendario

<<   December 2018    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Estadisticas de visitas

Sindicación

Enlaces

Alojado en
ZoomBlog

Feu els vostres comentaris: Comentarios

Enviado por Anna (Contact, Page)
Fecha: January 10th, 2007, 18:19

Hola! em deixes fer un comentari ,Baronia?

~~~

Enviado por Anna (Contact, Page)
Fecha: January 10th, 2007, 18:21

Hola! provant,provant!!!!

~~~

Enviado por e L s A ... (Contact, Page)
Fecha: January 12th, 2007, 17:28

wenis..!! xfi ja es pot comentar!!
wenu soles dir que aquest trimestre ha estat molt bé,
ha sigut molt divertit i he aprés moltes cosetes que
no sabia.
L´excursió va estar molt bé,espere que aquest trimestre
fem moltes excursions jeje.. :)
Espere que aquest trimestre siga igual de divertit o més,
i que fort lo del treball,ara ha tornarlo a fer xro...
el intentarem fer més rápid.
weno un beset molt fort per a tots i
FELIÇ ANY NOU de retras

~~~

Enviado por rAfA* dUrAn.. (Contact, Page)
Fecha: January 12th, 2007, 19:27

Hola..!! xD
Aquest trimestre m'ha paregut molt divertit,ademés ha estat molt bé.Em aprés sobre els déus mitològics i els seus costums...També m'ha agradat molt les activitats complementaries que havem fet l'excursió,el mural(que per desgracia hi ha que tornarlo a fer,però encara que coste ferem un mural fantàstic!!).Sols me queda dir que els trimestres que venen siguen així o millors.
Molts besets!!!

~~~

Enviado por Carlos Queralt (Contact, Page)
Fecha: January 15th, 2007, 18:14

El curs ha estat be,pero podriem haber vist alguna pel.lícula o alguna cosa per l´estil però en general el trimestre ha estat be

~~~

Enviado por LaiA!!! (Contact, Page)
Fecha: January 15th, 2007, 18:53

HOlA A tOtS..!!Com ja savem tenim que fer la valoració del trimestre... qeu m’ha costat prou, ja que no podia escriure.. però ara que ja puc, anem allà....
Pense que el trimestre ha sigut molt divertit, m'ho he passat molt bé i cal que diga que he aprés moltes coses.. més de les que em pensava...Em tteballat els deus mitológics i els seus costums, atributs...també em fet altres activitats, com un mural que no esta acabat però ens quedarà xulíssim...
M'agradaria que els dos trimestres més que queden que siguen així o millor..(que segur que ho són..)
I que tinc ganes d'anar a Madrid!!jej
AdEU...MOlts BeSeTS per a tOTs..!!

~~~

Enviado por krLaAa!!! (Contact, Page)
Fecha: January 15th, 2007, 22:26

OLAP!!=) Me encanta aquesta signatura!!!Apart de que teu pases super bé,aprens molt..!És super interesant!!En aquest trimestre,em aprés un poc de mitología,generalment els deus,etc...I varem anar a València!!!Tinc molta curiositat per vore lo que fem este trimestre!!=)k segur k serà igual de divertit què el pasat!!(o més)
Adeu!!molt besets!!

~~~

Enviado por victor cervelló (Contact, Page)
Fecha: January 16th, 2007, 17:57

weno ana que com ya ea hora ya me toca fer una noteta pa la asignatura, tot siga x el bon cami de tots...a i no se si estara mal la pagina on me ficat, pero yo ho escric aci que la de la meua clase n la trobe.. Pues el trimestre pasat va ser bo, continuant un poc amb el de l'any passat en tercer, i aprenent noves seccions del llibre, com ara els jocs, la casa i altres.. i una pena no poder fer el viatge a madrid aquest any, peruqe l'any passat va estar molt be, en fred incluit... ara toca sofrir un poc més de lo normal en el llati i el drec,que per lo menys ami me costa més de entrar-me en la mollera
Be pues, que tinc presa i no vax a poder recrearme en el escrit molt mes, espere apendre moltes coses este añ i ultim a gilet, que per cert ya em tocaba..

VINGA ADEU>

~~~

Enviado por LoReNa (Contact, Page)
Fecha: January 16th, 2007, 18:26

HoLa!!
be. com ya era hora de que escriguera algo ara q tinc un ratet.. El trimestre m´ha paregut d´allo mes be, ya que a la vegada de pasarmeu be he apres moltisim sobre els deus mitologics i les seues costums etc.. de la excursio no puk opinar ya q ise dia estaba mala i me la vax pedre. Pero segons m´han comentat no va estar gens mal esperem que la proxima.. Res sols dir que espere que aquest trimestre siga igual o millor que el pasat. ara si em despedisc un BeSet PeR ToTs!

~~~

Enviado por karen (Contact, Page)
Fecha: January 16th, 2007, 19:25

Hola!! La veritat es que nose que posar. Soles puc dir que l´assignatura en el primer trimestre ha estat molt bé, sobretot un poc variada i entrentinguda, espere que continue sent aixina.

~~~

Enviado por Alberto (Contact, Page)
Fecha: January 17th, 2007, 1:09

En la meua opinió, aquest primer trimestre ha estat molt entretés.El que més m´ha agradat, a banda de l´excursió que va estar molt bé, ha sigut aprendre la forma de la que jugaven en l´antiguitat, i realitzar el jocs ha sigut molt divertit i ens ha servit per aprendre molt sobre els jocs antics. A més tambe m´ha agradat reconéixer els personajes als quadres mitologics. En resum ha sigut un trimestre molt divertit.

~~~

Enviado por Carlos Cabo (Contact, Page)
Fecha: January 17th, 2007, 9:10

Hola Ana!!

Aquest trimestre m'a agradat molt encara que podriem haver fet mes excursions, també m'a agradat molt treballar amb l'argila. De cara al segon trimestre m'agradaria que ferem mes excursions com anar A Sagunt, València, (Madrid)...En general m'a agradat molt l'assignatura i espere que per a aquest trimestre no *canvie la cosa.
fins a dins de tres mesos..
--->[k][B][o]

~~~

Enviado por Anna...!!! (Contact, Page)
Fecha: January 17th, 2007, 17:21

Hola!!bueno vaig a escriure algo perque ja no me enrrecordava.el primer és que m'agradat moltla pàgina,fotos,cometaris...i tot.I que en el primer trimestre les classes han digut molt divertides i seu hem passat molt bé,ja que ferem una excursió molt entretenguda i interesant a valència, i en classe hem fet coses com algun joc que ens ha agradat molt.Espere que el segon siga igual o millor.
adeu ja ens vorem en classe...besets!

~~~

Enviado por Alex (Contact, Page)
Fecha: January 18th, 2007, 18:01

Hola!!¡¡crec que es un poc tard per comentar pero acabe de averiguar ara on estaba...:S...en la meua opinio el primer trimestre ha sigut divertit i prou interesant...pero feia falta alguna pel.licula...es recomana per aquest trimestre...encara que en l´excursio a Tarragona ja tindrem prou...pero mai esta de mes fer les coses mes divertides de lo que son

~~~

Enviado por fran bonet (Contact, Page)
Fecha: January 18th, 2007, 18:12

crec que ha sigut divertit, per que em fet ceramica y em pintat, ademes de fer el viatge a valencia... encara aguerem pogut fer alguna escursio mes pero da igual, de totes formes ha sigut divertit per que no em fet casi debers.
e tardat tant en ferho per que no entraba en la pagina el atre dia.

~~~

Enviado por Esther martínez (Contact, Page)
Fecha: January 18th, 2007, 18:26

HOLA!
este trimestre meu he pasat molt bé i he apres moltes coses...ha sigut molt divertit per la escursió que varem realitzar a Valencia.
este trimestre em treballat moltes coses com els deus mitologics i els seus atributs etc..de totes formes espere que els trimestres que falten siguen millors que segur que heu serán.
Lo del mural no ma paregut bé que el tiraren (ya se que no es culpa teua) pero no me ha paregut bé...de totes formes van a quedar mol be.
Molts besets.

~~~

Regresar al artículo | Inicio