El Blog

Calendario

<<   December 2019    
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Estadisticas de visitas

Sindicación

Enlaces

Alojado en
ZoomBlog

Sí que podem!!!!!!: Comentarios

Enviado por Esther *Sty* (Contact, Page)
Fecha: January 12th, 2007, 20:26

Oooh, soc la primera =O... espere que funcione el comentari xD

~~~

Enviado por [pAtRiCia...4a*] (Contact, Page)
Fecha: January 17th, 2007, 8:53

Hola!!
bueno así estic per a comentar..que per fi m'enrrecordat de comentar la nostra página..jeje que fallo!!
Doncs, començem...dir tan sols que aquest primer trimetre ha sigut com els de l'atre curs passat..es a dir, divertit i entretingut. El que mes m'ha agradat ha sigut les activitats que ferem per grup o parelles, per a Sagunt. Al meu pareixer CC es una assignatura on et diverteixes a l'hora que aprens noves coses..per aixo aquest any es el segon...serà per algo noO?
Bueno así estem tots els alumnes de tercer&quart, esperant ansiosament l'arribada de l'excursió a Tarraco..perque tots tenim unes ganes..eh xics?¡ jeje
vinga..1beSeT per a tots els alumnes de CC..i també per a la profe..(K)
PD->espere que aquesta optativa, que va ixir l'any passat desde fa molts anys, no es perga unatravega!! xaO*->PATRY

~~~

Enviado por mapy...!!! (Contact, Page)
Fecha: January 17th, 2007, 9:09

holaaaaa...!!!
bueno a mi m'ha paregut una asignatura divertida,encara que en alguns moments algo aburrida,però te que haber de tot un poc..jeje..Bueno res mes,sols que avore quan arriba la pròxima excursió,per a poder fer unaltra escapaeta..jeje..
i poder fer-se fotos en un contenidor eh Anna...jejejejeje...
...Besets...

~~~

Enviado por Clara (Algar) (Contact, Page)
Fecha: January 17th, 2007, 13:33

Olaaaa Anna!! primer de tot dite que he intentat escruiret antes alguna coseta en el blog però després de haverla escrit i tot no ma dissat!!jeje...volia dite que en batxiller aço es molt distint i se tiren de menys les teues classes aixina més pràctiques i més interesants que feiem lány passat i no aguantar el sermó com fem así, i res que també man contat que seu pasen prou bé i que no s'han arrepentit de escollir la teua assignatura!!wno espere escriure pronte alguna altra coseta i avore si anem a fervos alguna visita...Adeu i molt bessets****

~~~

Enviado por ***CINTIA*** (Contact, Page)
Fecha: January 18th, 2007, 19:51

HOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Com esteu tots?????????? be, per fi deixe el meu comentari,volia fer-ho abans però se me passava! Com va la cultura clàssica??? de segur que no hi ha cap queixa per part dels alumnes ni de la professora Anna!!! perquè si es com l'any passat no hi ha motius. Aquest any, no done aquesta assignatura, entre altres coses perquè no està; però tinc l'experiència de la del curs anterior i estic molt contenta. A vore si algún dia, ens reunim tots i fem un dinar romà com aquell que ferem, o es tornem a difressar d romans!! ah! per cert! el dia d halloween vaig aprofitaR el vestit i em vaig convertir d romana altra vegada!!!!!! Espere que aquesta asignatura dure molt de temps, que disfruten d' ella i tinga molt d'èxit,doncs,pense que l'any anterior ho va conseguir, Bé, vaig acomiadar-me perquè si nos m'enrollaré més encara!
Un abraç!!!!!!!
*** CINTIA ****

~~~

Enviado por jordi (Contact, Page)
Fecha: January 19th, 2007, 10:01

Cultura clàssica es una assignatura que es molt interesant, pots a prendre moltes coses dels avanpassats: En cultura clàssica es fan moltes excursions extraescolars, es molt divertida l´assignatura.

~~~

Enviado por jordi (Contact, Page)
Fecha: January 19th, 2007, 10:05

el primer trimestre m´ha paregut molt bé, i ara que estem fent llatí alló me pareix molt interesant

~~~

Enviado por *<¡LauRa!>Sty* (Contact, Page)
Fecha: February 3rd, 2007, 9:36

Holaaa a totSS..cOm va peR la baROniaa??jje i la Cultura Clasica molt be n¿??Anaa pa q vejes si s'enrecordem d'escriuree n aquest blogg eee!!Ya que aquest curs no l'hem pogut aGafar..jeje el curs passat va estar molttt bé!la assignatura va ser molt divertida, encar q algunes clasesss em deies q no estaba molt atentaa eh?...¿pero sols era en algunes../ I als q ara están a 4t...jeje dislos que aprefiten el temps!! q en 1r serà tt diferennnt..AAaa que seu passeu d'allò més diveritt a ROma!!jej..i tmb porteulos de festeta x ai n ls italianss jaj!q nosatrs lañ pasat a paris res d res..x aixo en la costa brava estavm com stavem..jjj.Bé miyor eu dise asi.jaj.MOlts b7s a tots!! Ya ens vejem d'asi res!

~~~

Regresar al artículo | Inicio