El Blog

Calendario

<<   December 2019    
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Estadisticas de visitas

Sindicación

Enlaces

Alojado en
ZoomBlog

Ha acabat el segon trimestre!!!!!: Comentarios

Enviado por Ana (Contact, Page)
Fecha: April 1st, 2007, 12:00

¿Podremos ver ese material en Sagunt? Espero que sí. Tenemos que hablar de eso ...

~~~

Enviado por AlBa LoRcA*!! (Contact, Page)
Fecha: April 4th, 2007, 15:57

HOLA!!jeje ja hem finalitzat un altre trimestre...d'açí res a Roma, ehh xics??res, dir que en aquests tres últims mesos també s'ho havem passat molt bé a l'assignatura, sobretot, amb els murals, perquè com tots sabem, val més un joc didàctic que no estar tots els dies cara al llibre...malgrat alguns incidents, tots estem contents i disitjosos de fer alguna ecapadeta, com és anar a Sagunt!doncs res, la meua valoració és gaire positiva, i de segur que amb el que ens queda d'escola sabrem traure-li tot el suc a l'assignatura.bsitos i que s'ho passeu bé a pasqua!!

~~~

Enviado por miReiA!!! (Contact, Page)
Fecha: April 4th, 2007, 20:07

hOlaaa de nOu!!cOm va?bé, dir que aquest trimestre ha estat prOu entretingut, primer aprenent llatí i després fent el jOc de la terma rOmana...que ens ha quedat mOlt bé.
Espere que la gent que el veja a Sagunt, els agrade tant cOm a nOsaltres...
COm nO, hem aprés mOlt en aquesta assignatura i m'agradaria que cOntinuara així...aprenent i disfrutant alhOra:D
BuenO, que passeu bOnes PASQUES i prepareu-se per a anar a Sagunt..besetss!!

~~~

Enviado por natalia* (Contact, Page)
Fecha: April 4th, 2007, 20:31

HolA!!Ja hem acabat el segon trimestre...ara el tercer i de seguida estiu!!:D
Aquest trimestre també m'ha agradat molt ja que hem combinat diverses activitats..llibre i murals(que el varen tirar:() pero l'hem tornat a fer i ens ha quedat molt bé i ara estem acabant el joc per a Sagunt..
Espere que el tercer siga igual de divertit o millor que aquest..
BoneS pAsQuESsS A tOTsS bEsoS(k)

~~~

Enviado por maryetHa *p-3* (Contact, Page)
Fecha: April 6th, 2007, 9:46

wenas...!!akest trimestre a estat prou be..!!an habut classes de tot tipus aborrides y divertides!!pero en general prou be!!ara a esperar per anarsen a Tarragona y despres a Sagunt!!k segur k seu passem be en els dos excursions...weno pues aixo espere k el trimestre k keda siga = de divertit o inclus mes k este..!! besitHos y BONES PASCUES!!!

~~~

Enviado por Rafa p3 (Contact, Page)
Fecha: April 9th, 2007, 18:35

Hola..!ja hem finalitzat aquest trimestre i la veritat que a estat bé.Moltes classes no han sigut del meu gust però d'altra vanda hi han hagut classes molt divertides,com les de fer els jocs per a Sagunt.Llastima que no es vetim aquest any...(en lo guapo que haguera estat de Apol·lo..jeje).Dins de res a Tarragona i seguidet a Sagunt amb els nostres treballs que estan super treballats.No em queda res més que dir sols que el últim trimestre que queda siga el millor i que em quede unbon sabor de boca per l'estiu...molts petons.

~~~

Enviado por Clara ]* (Contact, Page)
Fecha: April 10th, 2007, 13:27

HoLa...! la veritat es que aquest trimestre a estat molte bé.Per al meu gust en certes classes me e aburrit un poc però per altra banda hi han agut classes divertidissimes com les de fer els nostres jocs per a Sagunt.
Be de aci poquet ya ens amen a Tarragona i a Sagunt de segur que seu passem molt be.
Espere que el proxim trimestre que queda siga millor que aquest.
Molts bessets.

~~~

Enviado por LoReNa (Contact, Page)
Fecha: April 10th, 2007, 13:33

HolaA!! bueno ya a acabat un trimestres mes i ara ya a per el tercer. aquets trimestre no a estat gens mal ya que les clases an segut molt divertides i entretengudes. el que mes em a agradat a segut la realitzacio dels murals i els preparaments dels jocs per a sagunt. que per cert an quedat d'allo mes be. ara sols ens queda realitzar l'escapadeta a tarragona i per a finalitzar a sagunt. esperem que despres d'un gran temps esperant l'excursio a tarragona el dia 18 ho pasem d'allo mes be. bueno no em queda res mes que dir espere que aquest 3r trimestre i ultim gaudim d'ell fins a l'ultim moment. Molts besets per a tots el companys de cultura clasica!!!

~~~

Enviado por Mariia_alF! (Contact, Page)
Fecha: April 16th, 2007, 10:42

Bon día!! ja hem finalitzat aquest segon trimestre, que ha estat molt bé! ja que hem fet diverses activitats i distintes, però amb la mateixa finalitat. Espere que prompte gaudim de l'activitat a Tarragona que no vam poder realitzar i també a Sagunt ja que hem preparat els jocs, pense que s'ho pasarem molt bé i serà entretingut i agradable. Un abraç molt fort i molts bessets!!

~~~

Enviado por cArLa.p3!! (Contact, Page)
Fecha: April 16th, 2007, 21:02

hOlA!!Ja havem finalitzat el segon trimestre i m'agradat mOltíssim!Perquè havem fet mOltes cOses noves,cOm fer el mUral de FlOra i fer els jOcs didàctics per a l'excursió a Sagunt,on aprendrem un fum de coses i ens ho pasarem d'allò mes bé!Ara començem el tercer trimestre i segur que ens ho passem igual o inclús millOr!!
besetS!!!

~~~

Enviado por ..··kBo··.. (Contact, Page)
Fecha: April 18th, 2007, 14:11

la meua opinió davant el segon trimestre és que a faltat alguna eixida del centre, i que no se perque no me han disat anar a l'excursió de Tarraco
fins el trimestre que bé...

~~~

Enviado por judith (Contact, Page)
Fecha: April 18th, 2007, 14:11

aquest trimestre m'ha agradat molt,sobretot el teatre als mes xicotets.Ens ha faltat l'eixida de hui,a alguns,ja que cometerem alguna imprudència,però pense que deurien d'haver-nos deixat anar.

~~~

Enviado por pAtRy[*] (Contact, Page)
Fecha: April 18th, 2007, 14:16

HOla!!
así estem en l'aula comentant el segon trimestre, ja que no ens han deixat anar a l'excursió a Tarraco a uns cuants alumnes... dOncs dir, que com tOOts els trimestres m'ha agradat molt l'assignatura, encara que el que més dificil i complicat, al meu pareixer, a sigut el llatí...encara que ha estat entretingut...
El tercer trimestre, espere qUe siGa al menys divertit com aquests últims trimestres..encara que podriem fer més activitats...ja que aplega la "caloreta" i ens costa més treballar.
Hem despedisc...fins al próxim comentari!Ah1es veiem a Sagunt la propera setmana...
Un Beset..per a tots els seguidors del nostre BloG. xaOO!

~~~

Enviado por laura* (Contact, Page)
Fecha: April 18th, 2007, 14:22

Hola!je hem finalitzat un altre trimestre sols ens queda un,que de segur que igual de entretingut que els dos que hem passat.
Aquest,hem apres moltes coses com part de llati i per altra part els jocs per a Sagunt.El meu grup hem fet la terma romana que espere q els agrade a tots quan estigam allà.M'agradat molt perque hem utilizat alternatives per no estar tots els dies amb el llibre a les mans i aprenent al mateix temps.
Vinga a per l'ultim!
adeu!

~~~

Enviado por _AsuN_ (Contact, Page)
Fecha: April 18th, 2007, 14:26

Wnas!!
sent el retard, pero esq no savia que hi havía q firmar.. bé ja estic asi.... només dir q aquest trimestre he apres moltes anecdotes d la vida dels romans que hem criden molt l'atenció, els seus llocs de entreteniment y de higiene.. es el que mes m'ha agradat.
La valoració de aquest trimestre es un 10... bueno un 9.50.. xq ens an llevat (pense) una de les excursions q mes m'haguera agradat... i igual que done la meua opinio bona d la asignatura tambe tinc q donar la mala.... em pareix molt mal, que ens llevaren l'excursió a tárraco com a excursió lectiva, val q ferem mal en anarsen xro tmb ens poden castigar d'altres maneres.. no llevant-la, y si a la persona que ho ha fet lipareix bé, que no hi aprobe ninguna excursió mes en el q li queda de manament.

~~~

Enviado por Mapi.. (Contact, Page)
Fecha: April 18th, 2007, 14:28

Bones..aquest trimestre m'a semblança que a estat bé...M'a agradat perquè a estat divertit i entretingut a l'estar fent els jocs per a sagunt...
Alguna cosa no tan divertit a estat el llati...perquè cada vegada es va fent més complicat i costa més d'entendre..però haurem deintentar-lo.
Sobre les *escursions...la de *Tarraco no molt divertida,perquè no he anat..i no em sembla un càstig correcte..
A la fi,es pot dir que el trimestre a estat bastant bé.
Molts petons i a *terminat el trimestre..

~~~

Enviado por _AsuN_ (Contact, Page)
Fecha: April 18th, 2007, 14:28

Wnas!!
sent el retard, pero esq no savia que hi havía q firmar.. bé ja estic asi.... només dir q aquest trimestre he apres moltes anecdotes d la vida dels romans que hem criden molt l'atenció, els seus llocs de entreteniment y de higiene.. es el que mes m'ha agradat.
La valoració de aquest trimestre es un 10... bueno un 9.50.. xq ens an llevat (pense) una de les excursions q mes m'haguera agradat... i igual que done la meua opinio bona d la asignatura tambe tinc q donar la mala.... em pareix molt mal, que ens llevaren l'excursió a tárraco com a excursió lectiva, val q ferem mal en anarsen xro tmb ens poden castigar d'altres maneres.. no llevant-la, y si a la persona que ho ha fet lipareix bé, que no hi aprobe ninguna excursió mes en el q li queda de manament. No buic ofendre a ningú xro cm a pais democrata q tenim som lliures de donar opinió.

~~~

Enviado por alba (Contact, Page)
Fecha: April 19th, 2007, 15:58

hola!!! ahir estiguerem en Tarragona, em areix una ciutat molt bonica. ens aha servit per aprendre un poc més del que haviem donat a classe.
Aquest segon trimestre em treballat per a les jornades de cultura clàssica a Sagunt. s'ho em passat molt bé! realitzant un joc per a relacionar les part d'una terma.
una salutació. alba*

~~~

Enviado por Mikel (Contact, Page)
Fecha: April 20th, 2007, 20:04

Hola!!! Aquest trimestre m'ha semblat bé! Hem fet treballs interesants com el del jardí de Flora i la oca per dur-la a Sagunt! El dimarts anàrem a Tarragona a vore el casc antic de la ciutat amb les restes romanes! Hem va parèixer una ciutat bonica! El dilluns a Sagunt als sagunt Ludi...!! Bé, espere que el proper trimestre siga tant interesant com els dos anteriors i que continuem fent treballs i escurcions. Adéu!! Bessets per a tots!!

~~~

Enviado por e L s A ...!! (Contact, Page)
Fecha: April 22nd, 2007, 18:17

HolA!!AQUEST TRIMESTRE PER AMI HA ESTAT BÉ,EL QUE MÉS M´AGRADAT HA SIGUT FER EL TREBALL DE FLORA,QUE SA QUEDAT AL FINAL MOLT BÉ.ARA ACABEM DE ACABAR EL TREBALL DE LA OCA QUE AL FINA HA HAVUT UN XICOTET PROBLEMA PERÒ NO ÉS NOTA QUASI RESPECTE A LES CLASES DEL LLIBRE ALGUNES SE MAN FET LLARGES...I ALTRES NO TANT.DEMÀ ANIREM A SAGUNT I ESPERE QUE SEU PASEM MOLT BÉ I APRENGAM MOLTES COSETES, "COM EN TARRAGONA" JEJE.I EL POC QUE QUEDA DE CURS SEU PASEM MOLT BÉ.
BESETS PER A TOTS*

~~~

Enviado por Anna...!!! (Contact, Page)
Fecha: April 23rd, 2007, 20:14

Hola a tots!! Aquest trimestre m’ha agradat molt. Seu hem pasta molt bé i ma paregut molt divertit tot. A les classes, ferem un mural del jardí de Flora, i fent-ho els heu passarem molt bé. També ferem els jocs per a l’excursió a Sagunt, “La oca mitològica”. Avanç de tot açò, estudiarem les parts dels edificis ,que més tard tenien que vore en Tarragona, però que alfinal per el temps la hem tingut que realitzar més tard.Espere que el pròxim trimestre siga Aixa de divertit e interesant i seu passem tan bé. Adeu i molts besets a tots!!!

~~~

Enviado por . . . alberto[!] (Contact, Page)
Fecha: April 23rd, 2007, 20:48

Hola a tots els lectors del nostre bloc...jeje.
El segon trimestrte ja a acabat i en la meua opinio general ha estat un trimestre molt entretingut i divertit. Cal destacar la excursió a Tarraco...la cual va ser genial, les activitas realitzades envers el dilluns 23 les quals van costar una mica de fer..pero el resultat fou bó...i les activitats a Sagunt que estigueren be a pesar d la calor k feia...
weno un salut a tots/es....i fins la proxima..b7s

~~~

Enviado por marc (Contact, Page)
Fecha: April 24th, 2007, 20:18

hola¡¡¡¡aquest trimestre a estat millor que el primer, perque hem fet coses mes divertides com les excursions o els jocs per a Sagunt¡¡¡ este trimestre a estat molt be, tambe perque la excursio de tarraco va estar interesant.adeu

~~~

Regresar al artículo | Inicio