El Blog

Calendario

<<   December 2019    
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Estadisticas de visitas

Sindicación

Enlaces

Alojado en
ZoomBlog

Comença el 2n trimestre: Comentarios

Enviado por arantxa (Contact, Page)
Fecha: January 13th, 2009, 10:59

El primer trimestre m´ha paregut molt interesant.
Encara que no eu parega eh aprengut prou.
Espere agafar el segon trimestre en mes anims.

Un bes Anna

~~~

Enviado por David y carla (Contact, Page)
Fecha: January 13th, 2009, 11:01

hola ana, no sabemos que decirte, bueno que esta asignatura nos gusta que es divertida y ademas le ponemos ganas,lo único que hay que trabajarla dia a dia, ademas nos encanta como la das y tu forma de enseñar. Besos

~~~

Enviado por Pablo. (Contact, Page)
Fecha: January 13th, 2009, 11:02

Salve!
El primer trimestre m'ha paregut molt interessant, i la veritat es que no m'imaginava que anava a estar tan bé aquesta assignatura, la vaig agafar perque no havia altra opció, perque en francés no havia ningú, pero ara entenc perque la vam agafar tots!
Espere que el segon trimestre,
continue igual de bé que el primer!
Un bes!

~~~

Enviado por Alexis (Contact, Page)
Fecha: January 13th, 2009, 11:05

El primer trimestre ha estado muy bien,la verdad.Yo cogí esta asignatura porque el año que viene voy a ir al bachillerato de humanidades,y claro ahí una de las asignaturas que tiene fama de ser díficil es el latín.Entonces como yo este año he tenido el privilegio de poder dar esta asignatura y así no llegar tan sumamente verde al bachiller sobre latín com la gente que entraba el año pasado y los anteriores,pues he sido listo y me he cogido latín y la mar de contento que estoy porque aunque me cueste un poco,yo se que el año que viene ya sabre algo y no tendré que empezar desde cero.En cuanto a la asignatura,me gusta mucho,me gusta mucho como se esta dando,de forma no tan repetitiva como otras asignaturas que también tratan de lenguajes diferentes.Por eso y por muchas cosas más(pequeñas cosas pero cosas al fin y al cabo)me he cogido esta asignatura.

~~~

Enviado por Esther (Contact, Page)
Fecha: January 13th, 2009, 11:20

En fi... la assignatura de moment està molt bé. El tema dels jocs ha sigut divertit i es molt amena, encara que de vegades masa repetitiva per recordar coses.
Vaig agafar l'assignatura perque no crec que tinga una altra oportunitat de deprende un poc de llatí, i de moment va bé.

~~~

Enviado por Bárbara Navarro Soler (Contact, Page)
Fecha: January 15th, 2009, 11:01

Hola:
Por fin he podido acceder a la página ya que hace tiempo que no dispongo de ordenador propio.
Sobre el trimestre he de decir que ha habido momentos para todo; momentos divertidos, como hacer el juego de mesa; aburridos, como puede ser la gramática... pero es necesaria; y los interesantes como la mitología ( hay que ver qué histórias se montaban ). Por lo demás he de decir que no me arrepiento de coger esta optativa ya que no soy de números por lo tanto no creo que las demás fueran de mi agrado.
Un saludo.
BARBARA

~~~

Enviado por Carlos Marin (Contact, Page)
Fecha: January 15th, 2009, 11:12

salve!!! el primer trimestre me ha gustado la asignatura por que latin me gusta como idioma pues nada Ana te dejo la firma dew

~~~

Enviado por vicente fito (Contact, Page)
Fecha: January 15th, 2009, 11:18

salve!!!El primer trimestre a estat bé.Lo millor del trimestre a sigut el joc k em fet.Pareix k no pero en veritat eh apres.La veritat es k no me a eixit mol bé el trimestre espere k el seguent isca millor.

Un salut.
att:fito dw

~~~

Enviado por joan (Contact, Page)
Fecha: January 20th, 2009, 8:35

La asignatura m´ha agradat molt perquè meu he passat molt be, lo que més m´ha agradat ha segut els jocs amb deus i el que menys aprendremels perquè no em sabia quasi ningún. Et deixe ací un comentari.Adéu

~~~

Enviado por judith i nataliia (Contact, Page)
Fecha: January 20th, 2009, 8:35

El primer trimestre a estat bé ja que ens a costat un poc apendre els deus però en fi el trimestre a sigut divertit i ara en la excursió del demà de segur que será molt més millor.
Ara esperem q en aquest trimestre siga igual o millor.
Molts bessets.

~~~

Enviado por juanjo (Contact, Page)
Fecha: January 20th, 2009, 8:39

Aquest trimestre ha estat molt bé, hem apres molt sobre tots els deus, la pelicula de Hèrcules ha estat d'allo mes divertida, tambe totes les barbaritats que conten en els mites. Pero el segon sera millor amb la excurcio a València, ens divertirtem amb els jocs que anem a fer. Ara ens toca descansar a alguns en el viatge a la neu ;)

~~~

Enviado por Iris Marínez Rodero (Contact, Page)
Fecha: January 20th, 2009, 8:40

Aquesta pasada avaluació en cultura clàssica, m'ha paregut prou intertesant i entretinguda, doncs em aprés sobre la mitologia grega i romana, la influència que té en el nostre dia a dia, em conegut l'etimologia de paraules tan cotidianes com els dies de la setmana...
M'agradat prou, encara que ha sigut la part més pesada d'aquesta assignatura; ara que ja sabem menejar-nos en aquest món de la cultura clàssica, l'anem a possar en pràctica fent excursions, jocs i activitats més amenes.

~~~

Enviado por vcente gonzalo mullor carbonell p3 (Contact, Page)
Fecha: January 20th, 2009, 8:40

¡¡¡¡Donç aquest curs m`ha paregut molt constructiu encara que no hem fet ninguna excurso peró ha sigut divertit mirant pel·licules i aprenent un poc mes sobre la mitologia grega ya que yo no tenia ni idea de la mitologia espere que seu pasem molt be ya que cada vegada ens interesa mes la mitologia y avore si en l`excursio de dema aprenem algo!!!!!


weno ana dew i que et vaga ve !!!!!!!!


ave ANA!!!!

~~~

Enviado por gonzalo (Contact, Page)
Fecha: January 20th, 2009, 8:41

A mi el primer trimestre m´ha paregut prou entretingut ya que em estat inventant jocs per a posar-los d´exposicio a Sagunt i que les demes persones puguen jugar amb ells.Aquest primer trimestre em apres prou coses sobre els deus olímpics y els seus atributs,per exemple.

Acavem de començar el segon trimestre amb moltes ganes i ja fem unha excursio a valència mitològica.espere que fins a final de curs fem moltes mes excursions, xocs...

~~~

Enviado por Mariaa & Celiaa Gileet! (Contact, Page)
Fecha: January 20th, 2009, 8:59

Holaaa!:)
Som María & Celia, estem así per a comentar com a anat el primer trimestre de l’assigntaura. En el trimestre passat l ‘assignatura no ha anat del tot molt bé,per la nostra part, perquè l’assignatura estaba molt ben plantejada , però aquet trimestre esperem que vaja millor perquè l’assignatura se està fent divertida! I el proper dimecres tenim una excursió a València Mitòlogica i esperem pasar-ho bé!

~~~

Enviado por Alberto (Contact, Page)
Fecha: January 25th, 2009, 14:55

El primer trimestre no va començar molt be, ja que Ana ens va fer un examen per portar-nos mal.
Pero poc a poc vam anar atenent més i agafant-se l'assignatura més en serio i amb més ganes. Aquest trimestre ha començat molt be, fent una excursió molt divertida a València mitològica i ara disenyant els jocs relacionats amb el que em estat donant al primer trimestre: els déus, els dies de la semana en grec i en llatí, els mites...

Espere que s'ho pasem molt be¡¡¡

~~~

Enviado por Mercedes :) (Contact, Page)
Fecha: January 26th, 2009, 20:10

A mi la veritat es que el primer trimestra m'ha paregut un poc aborrit, perquè a mi els deus no m'agraden. Però el segon trimestre le començat millor, i me ho estic pasant millor.
La escursió que vam fer em va pareixer entretinguda, encara que un poc llarga, perquè hi havia moments que no teniem res que fer.

Un bes.

~~~

Enviado por ESTEBAN (Contact, Page)
Fecha: January 27th, 2009, 8:35

A mi me a paregut un bon primer trimestre, aunque un poc aburric amb els deus pero amb la pelicula va millorar.Este trimestre espere que comence millor amb la excursio.

~~~

Enviado por Clara (Contact, Page)
Fecha: February 3rd, 2009, 19:24

Hola.
A mi la veritat es que aquest any se mestra fent un poc mes complicat ja que fem Llatí i no Cultura clasica, encara que me està agradant molt ja que estic aprenent una nova llengua.
Espere que el trimestre seguent continue aixina, i poder anar a miyor tambè.
Un beset.

~~~

Enviado por Rocio :) (Contact, Page)
Fecha: February 4th, 2009, 7:29

El primer trimestre m'ha paregut que ha estat bastant bé,
em pareix que he aprés bastant, i que espere que tot acave bé

un bes.

~~~

Enviado por inma (Contact, Page)
Fecha: February 4th, 2009, 12:30

hola, me gusto mucho la excursion, la verdada esque cultura clasica es la mejor optativa en la que estado hasata ahora.
bueno Ana
Adios!!

~~~

Enviado por Miriam (Contact, Page)
Fecha: February 4th, 2009, 12:34

L'excursió de Cultura Clàssica va estar molt bé, vam vore moltes escultures interessants. A més, en aquesta assignatura s'aprenen moltes coses curioses sobre la mitologia i el passat. Vaig fer molt bé en elegir aquesta optativa, perquè en fem i en farem moltes coses divertides en el que queda de curs. Està molt bé.

~~~

Enviado por el Heavy (xD) (Contact, Page)
Fecha: February 9th, 2009, 16:11

hola!, esta bé la página,i nose que posar la veritat, com es obligatori..., jeje, res men vaig i si la veritat desitjam sort, moolta sort adeu a cuidarvoos!! i me`n va agradar molt la excursió ^^, ya veuras que jocs estem fente Vicent i jo;...8-)

~~~

Enviado por Núria (Contact, Page)
Fecha: February 9th, 2009, 21:07

Bó,
sols dir que m'agrada molt l'assignatura de llatí, i que estic molt contenta de que
tot vaja així de bé, espere que continue així fins a la fí del curs!

un bes anna :)

~~~

Regresar al artículo | Inicio