El Blog

Calendario

<<   December 2018    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Estadisticas de visitas

Sindicación

Enlaces

Alojado en
ZoomBlog

Menjant com els romans 3r: Comentarios

Enviado por Ana (Contact, Page)
Fecha: June 16th, 2006, 19:37

Seguro que os lo habéis pasado en grande, las fotos hablan por sí solas :-)

~~~

Enviado por mireia!! (Contact, Page)
Fecha: June 19th, 2006, 15:06

Hola a tots!!bueno dir que la asigantura d'aquest any ha estat molt completa, escomençant per les activitats a classe com les activitats extra i les excursions...:)
aixó de fer fotos i penjar-les es una bona idea per a tindre records després en un futur.La última activitat que ha sigut cuina romana estigué prou bé,ja que et dones conter de les coses que hi feien i tot aixó...dir també que gràcies a nosaltres l'assignatura va a tindre molt d'èxit durant els anys propers perque com diu Ana:al principi el nom de Cultura Classica sona molt rollero i aburrit però tot el contari, i està demostrat..jeje...weno i ara que ja es fi de curs...despedir-se per al proper curs per a que agafeu l'assignatura amb moltes forces i seu paseu molt be en estiu!!...molts bests x a tots!!!!!!!

~~~

Enviado por AMELIA (Contact, Page)
Fecha: June 20th, 2006, 12:54

Hola a tots.. sc amelia i tic asi en la clase de manu..
Bueno a mi la asignatura m'agradat prou pero lo que menys m'agradat a sigut el grec me podia agarrar algo!!jijijiji. Ana tu ya eusas be x les cares que fella eeee!!
Les excursions m'an agradat prou.. pense que tindriem que haber escomensat mes pronte a cuinao perque ara tot es apresa i corrent..
Bueno me despedisc perque com me pille manu que no estic fent el comentari que mos habia demanat me dira que apague el ordenador...
Molts besos a tots!!

~~~

Enviado por ¡LaUrEtAa (4B)! (Contact, Page)
Fecha: June 20th, 2006, 17:33

Holaaa a tots...!!Ara que ja hem acabat el curs, jeje, comentar que Cultura Clàssica encara ha sigut millor del que molts de nosaltres esperàvem, molt entretinguda i divertida, encara que com passa sempre unes activitats agraden més que altres..... I sobretot donar les gràcies a la nostra profe!, Ana, perque encara que ella s’empenye en dir-nos que gràcies a nosaltres s’ha fet l’optativa (que tantes vegades ens ho diu...jeje), tots sabem el gran esforç que ella ha posat durant tot el curs perquè tot funcionara molt bé!, i la paciencia que ha tingut en nosaltres..què?jaja.de vegades massa i tot jeje..weno pues, Ana a vore si el curs que bé vos fem alguna visiteta als de CuC no??jeje..b7SsS x a tOts!!

~~~

Enviado por Angela ((4B)) (Contact, Page)
Fecha: June 20th, 2006, 21:28

Hola!! Pues ara que ja sols queda un dia per acabar l’escola, i després d’haver vist el que és l’assignatura de Cultura Clàssica, el balanç personal que faig és prou possitiu, tant en les classes teòriques com les activitats extraescolars...
Els continguts del llibre i tal no estan gens mal, i les activitats extraescolars que hem fet al llarg del curs també han estat molt divertides.
Com aques és l’ultim any que jo vaig a estar en aquesta institut, vuic donar les gràcies a Ana per haver dut avant aquest “projecte” i haver-nos ensenyat que l’assignatura també pot ser divertida encara que el nom no ho semble.
Des d’ací també vuic animar a la gent, que tal vegada pel nom de l’assignatura pense que és més dificil, que no tinga por i l’agafe per a l’any que ve, perqué val la pena...
Bé, sols dir aixó, deixar un comentari per mostrar el meu recolzament a l’assignatura i d’alguna manera acomiadarme d’aquest curs tan interesant.

Angela

~~~

Enviado por << Cintia >> ( 4t A) (Contact, Page)
Fecha: June 20th, 2006, 21:35

Hola a tots!!!!!!!!!!!!!!!!bé abans de que s'acabe el curs dir-vos que si teniu la oportunitat de agafar-se aquesta asignatura no vos ho penseu dues vegades!Això si, hi ha que treballar i esforçar-se,doncs,en un any vos adonareu de que sabeu grec, llatí, la vida i contums dels romans, fer jocs, personatges mitologics.... fins i tot cuinar!!i el més important saber treballar amb grup.
Però bé, no vos dic res més i ja em contareu si es deveres o no(segur que si..).
Ana que encara que al any que bé no es vejam, espere que no t'oblides dels teus alumnes de c.u.c de 4t.M'alegre moltíssim de que aquesta asignatura haja "triomfat" al nostre centre, perquè s'ho mereix!!!
Moltes gracies per tot!!!!!!!!
**************** CINTIA *****************

~~~

Enviado por Clara (Contact, Page)
Fecha: June 20th, 2006, 21:57

Hola!!!! Weno ara que ja s'acaba l'escola, només queda comentar com a funcionat l'assignatura de Cultura Clàssica durant aquest curs,jo crec que ha estat molt bé i que ningú se esperava que siguera aixina de divertida i que en les activitas que hem realitzat més pràctiques, podiem apendre tantes coses sense tindre que estar sempre fent teoria...Tambè li hem de donar les gràcies a anna, la nostra profe, per animar a tots per a que escollirem l'assignatura i per fer que les classes foren tant interessants ya que cada classe era diferent!!! Bé, soles dir que la gent se anime i acomiadarme de aquest curs!!!...Bsts!!!

~~~

Enviado por asun ((4t-A)) (Contact, Page)
Fecha: June 22nd, 2006, 16:19

Hola!!!!
Bé que llastima q s'haja acabat ja aquest curs..:´(... i per a alguns l’estancia a la Baronia.. No més dir que aquest curs m’agradat molt la cultura clásica perqué ha sigut una experiencia nova i també m'han obert algunes portes per al futur alguns dels temes tractats.Bé només dir que aquelles persones que tinguen algun dubte per agafar aquesta assignatura per l´any próxim, que no s'ho pense dues voltes... perqué es una assignatura molt interessant.

Un abraç molt gran i bessos per a tot el món.
Salutacions: asun borrás 4t-a

~~~

Enviado por alumne (Contact, Page)
Fecha: July 4th, 2006, 0:33

Ana a vore quan posess les fotos dels de 4t de la cuina!jeje

~~~

Regresar al artículo | Inicio