El Blog

Calendario

<<   December 2018    
SMTWTFS
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Estadisticas de visitas

Sindicación

Enlaces

Alojado en
ZoomBlog

Ens n'anem d'excursió!!!!!!!!: Comentarios

Enviado por Asun (Contact, Page)
Fecha: December 13th, 2006, 19:52

Hola! Bé ja estem ací un any mes...jeje però huí he vingut per comentar un poc l’excursió del pasat dia 12-12-06. Tot un dia per la València mitològica amb Silvia i Ana, Com ja ha contat la professora vam estar als jardins de les Hespèrides, el de Monfort i el de Vivers. L’activitat va estar molt bé, molt entretinguda, amb els quaderns que ens va preparar per buscar les escultures mitològiques pels jardins, i d’algunes molt ben amagades... Resumint aquesta activitat es podria repetir però amb diferents jardins de diferents ciutats, d’acord Ana? Jeje.. Res mes, sols que: per quan la pròxima?

Una salutació: Asun 4t-B

P.D: no hem faig càrrec de les faltes d’ortografia.

~~~

Enviado por Asun (Contact, Page)
Fecha: December 13th, 2006, 19:57

Hola! Bé ya estem ací un any mes...jeje però huí he vingut per comentar un poc l’excursió del pasat dia 12-12-06. Tot un dia per la València mitològica amb Silvia i Ana, Com ja ha contat la professora vam estar als jardins de les Hespèrides, el de Monfort i el de Vivers. L’activitat va estar molt bé, molt entretinguda, amb els quaderns que ens va preparar per buscar les escultures mitològiques pels jardins, i d’algunes molt ben amagades!!... Resumint aquesta activitat es podria repetir però amb diferents jardins de diferents ciutats, d’acord Ana? Jeje.. Res mes, sols que: per quan la pròxima?

Una salutació: Asun 4t-B

P.D: no hem faig càrrec de les faltes d’ortografia

~~~

Enviado por judit (Contact, Page)
Fecha: December 18th, 2006, 8:42

L'excursió hem va parèixer molt divertida i molt interessant.Hem va agradar molt.
Aquest trimestre al meu parèixer ha estat molt bé, havem fet moltes coses i molt divertides totes elles.Ens ha faltat anar a Madrid, però l'excursió ha estat molt bé i el treball que estem fent per als xicotets també està molt interessant i de segur que els agrada molt!!

~~~

Enviado por David (Contact, Page)
Fecha: December 18th, 2006, 9:04

L'excurció hem va gradar molt i va estar molt interesant.El trimestre a estat molt bé, els jocs que ferem varen estar molt interesant,però lo que no me agradat ha sigut que no am anat a Madrid.
Fins al trimestre que bé.

~~~

Enviado por Laura Bronchud (Contact, Page)
Fecha: December 18th, 2006, 9:10

En la meua opinió la valoració del trimestre es positiva, ja que hem aprés molts personatges mitològics.Els vam poder observar en la excursió de la valència mitològica que vam realitzar el passat 12-12-06.En el treball de les escultures,va ser molt divertit,perque anavem en parelles i no sabiem on estaven localitzades.
Les classes a l`aula també han estat prou interesants,fent els jocs romans per als xiquets.El meu grup vam elegir les nines i supose que els agradaran.

Un beset,Laura!

~~~

Enviado por mireia!! (Contact, Page)
Fecha: December 20th, 2006, 9:17

bOn dia!!!
bé,com ja han dit per ahí anem a comentar un poc l'excursió i el trimestre de cultura clássica d'aquest any.
Escomençant per l'excursió,va estar molt divertida i entretinguda.
Amb els treballs molt bé organitzats i passejant per el jardins que van estar molt bé.

El treball a classe, per la meua part també és positiu.
Fent puppaes i altres jocs ens ha passat el trsimentre molt ràpidament.
Espere que continue així i avore quan fem una altra excursió per a divertir-se i aprendre al mateix temps!!

~~~

Enviado por alba b. (Contact, Page)
Fecha: December 20th, 2006, 9:20

Hola a tots!!
Que bé !!! la primera excursió i m'ha agradat molt, ha segut divertida i didáctica, perque em recordat els Deus romans i també em conegut tres jardins de valéncia, el de monfort, vivers i el jardí de les hespérides.

Aquest trimestre també estem realitzant treballs manuals, al nostre grup en ha tocat fer les ninetes, per sert, han quedat molt grasioses.

Ana espere un positiu!!jeje

besets!!!

~~~

Enviado por ALBA LORCA (Contact, Page)
Fecha: December 20th, 2006, 16:27

BÉ!!un any més hem pogut gaudir d'aquesta assignatura i de les activitats que aquesta comporta. Durant aquest trimestre hem estat treballant amb les joguines de l'època romana, de segur que aquesta iniciativa ens ha agradat a tots, ja que ha resultat divertit i ....sempre aprenent coses noves!!també vam realitzar una excursió per la València mitològica en la qual vam visitar distints jardins de la ciutat. Ha estat amé i amb un to didàctic. Res més, dir-vos que si no haveu fet CUC encara, no s'ho perdeu!!BON NADAL!!b7s

~~~

Enviado por Antonio Cabrero Bolós (Contact, Page)
Fecha: December 21st, 2006, 17:48

El trimestre a estat molt bé perqué el tema de la mitologia m'ha agradat molt. Espere que el trimestre que ve siga igual de divertit i interesant i fem també excursions.

~~~

Enviado por Pepe Bolinches Roca (Contact, Page)
Fecha: December 21st, 2006, 18:06

Este trimestre a estat bé, em fet moltes coses divirtides. L'excursió de valència va estar molt bé.
Ara estem fent un treball sobre el jardí de flora. En el nostre grup estem fent a jacint.Espere que el trimestre següent estiga molt bé.

~~~

Enviado por maryeThA..._petrEs.. (Contact, Page)
Fecha: December 22nd, 2006, 17:41

oliS..!! pus la veritat k el trimestre genial...jo pensaba k anaba a ser pijor el no star en les meues amiges a kausa del aber repetit...pero weno tambe tink amiges ara y no es pasa mal...chee..! jiji wenu pus aquest timestre me agardat molt...no a estat malamnt...y avore si els dos k keden son igulas bueno equip un beset y anim a per ise treball..!!!

~~~

Enviado por marc (Contact, Page)
Fecha: December 22nd, 2006, 18:33

L´excursio me a paregut divertida i les activitasts en clase an estat molt be, a mi me havera agradat anar a Madrid.Fins al trimestre k bé.

~~~

Enviado por N a T a l I a (Contact, Page)
Fecha: December 23rd, 2006, 16:20

El trimestre ha estat molt bé!!
pense q no sols amb la teoria es poden aprendre coses també amb activitats i amb excursions es poden apredre moltes coses.
Aques triemestre m'ha agradat molt espere que els que queden sigues iguals que aquest!!
ha sigut interessant i divertit!!
ESteM eN nADaL!!!
besets(K)

~~~

Enviado por Mikel (Contact, Page)
Fecha: December 23rd, 2006, 21:37

WoOoOla!!
El trimestre ha estat molt bé! Hem fet coses diverides i interesants sobre els Déus grecs i les seues històries i són totes molt interesants! Espere que el trimestre que ve siga tan divertit com aquest i continuem fent alguna excurció i treballs com el que estem fent ara d les flors!! Adéu!!

~~~

Enviado por Ivan (Contact, Page)
Fecha: December 24th, 2006, 13:41

El trimestre ha sigut molt interesant perqué el tema de mitologia m'ha agradat molt.Espere que els dos trimestres que queden siguen igual de divertits com aquest i que continuem fent excurcions i treballs com el de flors que estem fent ara.Adeu

~~~

Enviado por cLaRa (Contact, Page)
Fecha: December 26th, 2006, 14:03

wOoOla!.
Bueno aquest trimestre me ha agradat molt!...ha estat divertit y ames aprens moltes coses a clase sobre la mitologia.
y tambe la excursio a valencia va ser divertida.
espere q el proxim trimestre siga tan entretingut com aquest.
adeu!!!

~~~

Enviado por MaRiEtHa_aLfArA! (Contact, Page)
Fecha: December 27th, 2006, 15:40

OlIs!! Com va?? Bon Nadal a tots!
En la meua opinió el trimestre a estat molt be, perqué jo no savia res sobre mitologia, i ara, ja se qui eren els deus i moltes coses sobre ells. La valoració, molt positiva, perqué a més del la teoria es poden fer coses més entretingudes que nosaltres em provat, i a mi al menys, me han funcionat!!!
La excursió va estar divertida, i a mi em va servir de gran ajuda a l'hora que aprendrer alguns noms que no havien quedat molt clars.
Estic contenta amb aquesta optativa i amb aquest trimestre. Ens queden dos trimestres i espere que siguen iguals o millors!!!
AdEUuUu!!! 1 BeSeT mOlT fORT!!

~~~

Regresar al artículo | Inicio